Fingerfood

Gepubliceerd jul. 19, 21
4 min read

catering Den Haag

Catering - Thuiskok - Cateraar & Kok Aan Huiscateraar & Kok Aan Huis Den Haag

het menu; uitserveren van gerechten of inzetten van borden (plate service) en inschenken van dranken (wijn e. d. Smaak en Passie Uw persoonlijke topkok aan huis en catering.); maken van mastiek voorafgaand aan de bedieningswerkzaamheden; afruimen en afvoeren van gebruikt serviesgoed, bestek e. d. Volgens afspraken verlopen recepties en andere speciale gelegenheden door het optreden als gastvrouw/-heer. zorgen voor het serveren van drankjes, hapjes e.



Duurzame Catering, Lekker En Gezondcatering Den Haag

d.; meewerken bij de uitvoerende werkzaamheden. Goed beheerde en tijdig beschikbare voorraden in de directie-/gastenruimten. beheren van voorraden, serviesgoed en dranken (w. o. wijn); signaleren van noodzakelijke aanvullingen en bijbestellen bij het magazijn - NJ-Cook4You. Betrouwbare en volledige registratie en verantwoording van verbruiken. registreren van hoeveelheden geserveerde dranken en maaltijden; vastleggen van bestellingen; verantwoorden van verbruiken aan de directe chef.

Kok Aan Huis En Catering

Overige informatie en bezwarende omstandigheden Tillen van bladen, (stapels) borden, gevulde schotels/schalen e. d. Tillen/verplaatsen van dozen met halfproducten. Duwen van koffiewagen. Lopend en staand en soms in gedwongen houding werken. Soms hinder van hitte (warmte-uitstraling), dampen van frituurinstallatie en van geluid van in werking zijnde apparatuur (Cateraar & Kok thuis). Kans op letsel door het verbranden aan hete schotels of hete delen, door het hanteren van messen en uitglijden over (natte/vette) vloeren.

Catering Aan Huis Of Op Locatiediner Aan Huis

Naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden. Functie-indeling - Indelingshulpmiddel (IHM) Kenmerken van het bedrijf De referentiefunctie “Cateringmedewerker C” komt overwegend voor in vestigingen van bedrijfscateraars. De functie kan in de praktijk ook voorkomen onder de volgende bedrijfsnaam:- Gastvrouw/-heer Richtlijnen voor het indelen =Als de bedrijfsfunctie ten opzichte van de referentiefunctie ongeveer gelijk is, behoort deze bedrijfsfunctie ingedeeld te worden in groep 3.-Als de bedrijfsfunctie minder verantwoordelijkheden heeft, zoals bijvoorbeeld verrichten van alle werkzaamheden met uitzondering van de bijzondere werkzaamheden voor directie en/of gasten en optreden als gastvrouw/-heer, conform de referentiefunctie cateringmedewerker B, dan indeling in groep 2.+Als de bedrijfsfunctie meer verantwoordelijkheden heeft, zoals bijvoorbeeld, de organisatie en planning van recepties en het leidinggeven aan een groep medewerkers*, dan indeling in groep 4.* Hiervoor is geen referentiefunctie beschikbaar.

catering Den Haag

vanuit de counter (Fingerfood). inrichten van de counter met voorverpakt beleg, brood, dranken, snacks en andere maaltijdcomponenten volgens vastgesteld menu; bereiden (eventueel op verzoek) van eenvoudige lunchgerechten, bakken van half-producten, zoals kroketten, inscheppen van soep e. d. en plaatsen in de counter of overhandigen aan bezoekers; bijvullen van de counter en zorgen dat deze in presentabele staat blijft; afrekenen met bezoekers m.

Catering - Particulier & ZakelijkCatering & Kookstudio

verrichten van eenvoudige administratieve werkzaamheden, zoals het vastleggen van verbruiken en verkopen op lijsten, maken van tellingen e. d. Overige werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld: serveren (in voorkomende gevallen) van koude lunches in gastenhoek van bedrijfs-restaurant; daartoe maken van de nodige mastiek en assisteren bij recepties, evenementen e. Cateraar & Kok thuis. d. (serveren drankjes, rondgaan met hapjes, afruimen, afwassen e.

buffet Thuis

NJ-Cook4You Catering

Steentijdsingel 97, 2496 SH Den Haag
+31615056880
Thuiskok Den Haag

Attent zijn op juiste instelling van apparatuur en het correct aanslaan op de kassa. Naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden. Functie-indeling - Indelingshulpmiddel (IHM) Kenmerken van het bedrijf De referentiefunctie “Cateringmedewerker B” komt overwegend voor in vestigingen van bedrijfscateraars. De functie kan in de praktijk ook voorkomen onder de volgende bedrijfsnaam:- Medewerker kantine- Countermedewerker B Richtlijnen voor het indelen =Als de bedrijfsfunctie ten opzichte van de referentiefunctie ongeveer gelijk is, behoort deze bedrijfsfunctie ingedeeld te worden in groep 2.-Als de bedrijfsfunctie minder verantwoordelijkheden heeft, zoals bijvoorbeeld verrichten van alle werkzaamheden m.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van een team van 16 personen (keuken & catering medewerkers) - NJ-Cook4You. Naast een goede uitstraling, communicatieve- en people management vaardigheden, toon je een echte passie voor food en service en bruis je van enthousiasme . Als Catering Manager zal je verantwoordelijk zijn voor: Het coachen / aansturen van het catering & keuken team.; Controleren & handhaven van procedures en normen (Culinaire Duizendpoot - Haal het restaurant bij u in huis!).

Navigation

Home

Latest Posts

Kok Aan Huis - Catering

Published Jul 24, 21
6 min read

Fingerfood

Published Jul 19, 21
4 min read